AnnonceLuk annonce
Årets bedste bøger

11-11-2019

Sognepræst, cand. phil. og litteraturanmelder Liselotte Wiemer kommer forbi Kalundborg og fortæller om, hvilke nye bøger man bør læse.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hvis man er glad for at læse gode bøger, kan det være en god idé at kigge forbi Kalundborg Hallerne tirsdag den 26. november fra kl. 19 - 21. Arrangementet er dog kun for Biblioteksklubbens medlemmer, men man kan endnu nå at blive medlem.

Hvis man mangler inspiration til vinterens hyggestunder med gode bøger, har Kalundborg Bibliotek inviteret den helt rette til byen. I en tour de force gennem det seneste års vigtigste romaner præsenterer sognepræst, cand. phil. og litteraturanmelder Liselotte Wiemer nemlig de tendenser, der kan spores i den nyeste litteratur. 

Undervejs vises bøgernes forsider på storskærmen, så de er lettere at huske. Måske får man også idéer til indkøbene af årets julegaver. 

”Den gode bog underholder, beriger, forbavser og provokerer! Den kan få os til at le og til at græde. Den kan få os til at bruse af begejstring. Og den kan få os til at tie helt, helt stille,”fastslår Liselotte Wiemer.

Liselotte Wiemer, der har været litteraturanmelder ved flere dagblade - senest Weekendavisen - har igen i år læst sig igennem sæsonens bøger, og præsenterer de bedste fra bunken for Biblioteksklubbens medlemmer. 

”Vi lover, at der bliver inspiration at hente til både julegaverne, juleferiens læsning og de mørke vinteraftener,” siger Anette Barbara Skov, der er Kulturformidler ved Kalundborg Biblioteker.

Kalundborg Bibliotek serverer kaffe/te og lidt sødt. Billetter købes på Kalundborg Bibliotek, dette arrangement er dog kun for medlemmer af Biblioteksklubben.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0