AnnonceLuk annonce
Klar til den svedigste endagsfestival

14-04-2017

Arrangørerne venter mindst 2000 til 'Multival' i Klosterparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tiden nærmer sig, hvor Multihuset afholder deres årlige musikfestival ’Multival’ i Klosterparken i Kalundborg. Det foregår den 12. maj, hvor flere bands vil spille i Klosterparken bag Kalundborg Gymnasium. Arrangørerne påstår at det er Vestsjællands svedigste endagsfestival.

Folkene bag Multihuset i Kalundborg, er i fuld gang med at arrangere den årlige ’Multival’ i Klosterparken bag Kalundborg Gymnasium. Éndags festivallen har været en stor succes tidligere, og  kører nu på 7. år. De sidste par år har mere end 2000 unge gæstet festivallen hvert år.

’Multival’ har gennem mange år været Multihusets flagskib. Festivalen startede som et opråb til kommunen om at de unge i byen ønskede sig et værested – det ønske er nu gået i opfyldelse med Multihuset, der ligger på Vestre Havnevej. Dermed er både ’Multival’, men også Multihuset, der står bag, blevet en fast del af Kalundborgs kulturliv.


Et bredt program

Årets ’Multival’ har et bredt favnende musikprogram – fra Hiphop, soulvibes til dansksproget rock.

Hele programmet er netop blevet offentliggjort med navne som Bob de beat, Manila, Elias, Parlør, Fribytterdrømme, og med bandet Von Dü som hovednavn.

I lighed med de tidligere år er der gratis adgang til musikfestivallen, der er støttet udelukkende af penge fra fonde og Kalundborg Kommune, og alt planlægning, booking, organisering osv. bliver lavet af frivillige unge fra Multihuset Kalundborg.

Nyheder

Dette års Multival byder på en række nyheder, bl.a. vil der være en infobod, især rettet mod nytilflyttere. Der er i år lavet et ægte multival-armbånd, så man kan vise alle sine venner, at man selvfølgelig deltog i årets fedeste festival, og så er festivallen udvidet med en time, så musikken først stopper klokken et.

Hvis ikke man føler sig helt klar til at komme og feste igennem den 12., varmer Multihuset op allerede den 22. april, med deres ”Multival Pre-party”. Her vil der være open mic og karaokebar hele aftenen. – alle er velkomne, der kan læses mere om arrangementet på Facebook.

’Multival 2017’ foregår i Klosterparken, bagved Kalundborg Gymnasium, den 12. maj 2017 kl. 16 til 01.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0