AnnonceLuk annonce
Åbning af nyt fryselager hos Novo Nordisk i Kalundborg

10-07-2018

Novo Nordisk i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

kontakt@tv-kalundborg.dk 

Novo Nordisk åbnede i sidste uge et nyt fryselager i Kalundborg. Det nye fryselager er en investering på et tocifret millionbeløb. Udvidelsen er med til at sikre, at Novo Nordisk har den rette lagerkapacitet til den fremtidige produktion af insulin.

Fryselageret i Kalundborg blev åbnet ved en reception, hvor Michael Hallgren, produktionsdirektør i Novo Nordisk Kalundborg, og Steen Hasselbalch, direktør for business support med ansvar for bl.a. lagerfaciliteter, viste lageret frem. Steen Hasselbalch klippede snoren, og indviede dermed officielt lageret.

”Novo Nordisk har siden år 2000 investeret massivt i fabriksområdet i Kalundborg. Alene i perioden 2000-2014 investerede vi 11,6 milliarder kroner, og i 2015 investerede vi yderligere 1,5 milliarder kroner i en ny fabrik i Kalundborg. Vi fortsatte i 2016, hvor de eksisterende produktionsfaciliteter blev udvidet med 400 millioner kroner, samt et laboratorium til 300 millioner kroner. De næste år forventer vi at investere i omegnen af 1 milliard kroner om året i udvidelser og optimeringer i Kalundborg. Dette nye fryselager er endnu et tiltag for at fremtidssikre, at vi har den rette kapacitet til vores produktion,” siger Michael Hallgren.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0