AnnonceLuk annonce
Åbner for udendørstræning på mandag

09-05-2020

CrossFit Kalundborg har rykket udstyret udendørs og tilbyder nu mere end 20 forskellige hold. Privatfoto

Af Jens Nielsen

CrossFit Kalundborg er klar med udendørstræning fra på mandag, og tilbyder lige nu godt 20 forskellige hold fordelt over hele ugen.

Hvis du savner en tur på løbebåndet eller motionscyklen i det lokale fitnesscenter, så skal du væbne dig med tålmodighed.

For i en aftale, der blev indgået blandt Folketingets partier fredag, fremgår det, at blandt andet fitnesscentre, svømmehaller, universiteter, diskoteker og spillesteder først bliver en del af fase 4 af genåbningen af Danmark, som ventes at ske i starten af august.

Men så længe kan Shannie og Michael da Silva, der står bag CrossFit Kalundborg altså ikke vente, så derfor tilbydes der fra på mandag, udendørs workout.

”Vi havde det jo lidt på fornemmelsen, og derfor havde vi forberedt en 'plan B' - nemlig at åbne op udendørs, og er der noget CrossFit kan, så er det at blive dyrket udendørs og udstyret er mobilt,” fortæller Michael da Silva.

CrossFit Kalundborg tilbyder i første omgang godt 20 hold fordelt over hele ugen, med 9 deltagere plus instruktøren på hvert hold, og der er faktisk også mulighed for at booke sig ind til egen træning.

De daglige workouts bliver gennemført på den store plads foran den bygning hvor den helt nye CrossFit Box holder til på Casa Danica.

CrossFit Kalundborg startede op 1. marts, men det blev en kort fornøjelse, derfor håber Shannie og Michael da Silva, at der meget snart bliver mulighed for igen at byde indenfor i den 1200 kvadratmeter store CrossFit Box.

”Der gik 11 dage så lukkede regeringen det hele, det er super mærkeligt, vi havde virkeligt glædet os til at komme i gang, vi nåede kun lige at få en lille bid af kagen, så jo, det er mærkeligt,” siger Michael da Silva, som altså nu har rykket udstyret udendørs.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0