AnnonceLuk annonce
Åbent hus var velbesøgt

07-09-2019

Åbent hus hos Urhøj i Gørlev lørdag var velbesøgt som altid. Her foto af indehaver af Urhøj, Tom Johansen, i snak med kunde. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag var der åbent hus hos VVS-installatør og energirådgiver Urhøj i Gørlev, hvor der blev budt på forskellige energiløsninger til både familieboligen og erhvervsløsninger. Som altid var Urhøj velbesøgt, omkring 500 mennesker lagde vejen forbi for at få en snak og en grillpølse.

Det er femte år i træk, at VVS-installatør og energirådgiver Urhøj inviterede til minimesse, der foregik i går, lørdag, hvor en lang række af leverandører og samarbejdspartnere mødte op med ekspertise og rådgivning inden for forskellige produkter.

Arrangementet var igen i år velbesøgt – omkring 500 kiggede forbi i løbet af dagen, og der var liv og glade dage på en solrig september lørdag i Gørlev.

Til åbent hus-arrangementet var der mulighed for at se en række forskellige energiløsninger, bl.a. pilleovne, pillefyr og varmepumper, men også det nyeste i moderne vandhaner og blødgøringsanlæg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0