AnnonceLuk annonce
Åbent hus på kollegium

07-07-2020

Kollegiumværelserne har eget køkken og bad. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 30. juli samt  torsdag den 6. og 13. august kl. 17-20 er der åbent hus i det nye kollegium i Kalundborg.

Inden længe er der åbent hus på det tidligere sygehus i Kalundborg, hvor håndværkerne netop nu er i fuld sving med at bygge kollegium. Her vil det være muligt at se værelser og fælleskøkkener.

”Vi er næsten færdige på det tidspunkt, og man kan se, hvor man skal bo, fælleskøkkenet osv. Vi vil jo gerne give folk en fornemmelse af, hvordan værelserne er. Vi ser ligeledes, om vi kan nå at møblere et værelse, så man også kan få en fornemmelse af, hvad der kan være i rummet,” fortæller Brian Vidtøft Nielsen, der ejer bygningen.

Mange har skrevet sig op til et kollegieværelse, og en del har også allerede fået en lejekontrakt. Der kommer 40 kollegieværelser, der står indflytningsklar til 1. august, derefter 40 mere til jul, og de sidste til sommeren 2021. Værelserne svinger meget i str. fra 29 til 59 m2, da de er lavet efter de bærende vægge, der var i det tidligere sygehus. 

Overholder tidsplanen

Tidsmæssigt er det store byggeprojekt gået, som det skal, og snart gælder det at bygge lejligheder.

”Der er jo altid forskellige udfordringer i sådan et projekt, men det er gået over al forventning, og jeg er super glad. Når vi er færdige med kollegiet, begynder vi på lejlighederne. Det bliver til sommer næste år,” fortæller han. 

Til Åbent Hus kan man stille spørgsmål, og efterfølgende reservere bolig via hjemmesiden, eller tage fat i administrator via https://www.kalundborgkollegiet.dk/

Brian Vidtøft Nielsen købte det tidligere Kalundborg Sygehus i november 2019. De lokale håndværkere, der er valgt til opgaven:

  • Tømrerarbejdet og byggeleder, Vema-Byg, Kirke Helsinge
  • Murermester Henrik Jensen
  • GSC Anlæg
  • Bilstrup Nedrivning
  • Jespers VVS
  • KC-Teknik og ventilation
  • Malerfirmaet Buhr
  • Eiland El installation


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0