AnnonceLuk annonce
Åbent hus på byggepladsen

18-06-2020

Søndag den 28. juni holder Kalundborg Kommune åbent hus i forbindelse med opførslen af Kultur- og Bevægelsespark Høng. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 28. juni fra kl.10 - 12 inviterer Kalundborg Kommune borgere og andre interesserede til åbent hus på byggepladsen ved byggeriet af Kultur- og Bevægelsespark Høng.

Rigtig mange borgere har vist deres interesse i forbindelse med det store byggeprojekt af Kultur- og Bevægelsespark Høng, og derfor inviterer Kalundborg Kommune nu interesserede indenfor søndag den 28. Til det åbne hus kan man få lov at se faciliteterne indefra og stille spørgsmål til projektet hos arkitekt og totalrådgiver fra Elkiær + Ebbeskov Arkitekter.

Kultur- og Bevægelsespark Høng er andet og mere end et traditionelt idrætsbyggeri, da det skal rumme kultur, selvorganiserede aktiviteter såvel som foreningslivet. Det tidligere idrætsanlæg i Høng er nu udvidet med ny multihal, kultur- og rytmiksal og en mellemzone, der binder anlægget sammen, både inde og ude. I alt bliver opført 2.350 m2 indendørs arealer og 3.800 m2 udendørs arealer, som skal samle unge såvel som ældre til alt fra kulturelle arrangementer, undervisning og sociale aktiviteter til en lang række idrætsgrene som fx fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, dans, kampsport og yoga.

Kalundborg Kommune forventer, at Kultur- og Bevægelsesparken kan tages i brug efter efterårsferien 2020.

Indgang til Åbent Hus den 28. juni skal ske fra den nuværende hovedindgang ved Hønghallen, Rosenvænget 23 i Høng. Kalundborg Kommune følger myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19 situationen, og har således regler for, hvor mange personer, der må være på ét sted, ligesom folk skal holde afstand. Ydermere beder man naturligvis folk om at blive hjemme, hvis man har tegn på sygdom.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0