AnnonceLuk annonce
Åbent hus for de teknisk interesserede

31-10-2019

Der er åbent hus på lørdag den 2. november på Processkolen.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Der er åbent hus på Processkolen lørdag den 2. november, hvor interesserede kan kigge forbi. 

Processkolen i Kalundborg er en del af EUC Nordvestsjælland, og på lørdag åbner de portene op til skolen, hvor de til dagligt uddanner elever til procesindustrien, transport- og logistikbranchen samt elektriker-virksomheder. I region Sjælland er der, i de kommende år, et meget stort behov for erhvervsuddannet arbejdskraft, og i den forbindelse har Uddannelseschef Leif Dam Pedesen et stort ønske om, at vise skolen frem. 

”Folk skal vide, at vi er her i Kalundborg, og gennem et åbent hus arrangement, kan vi give et indblik i, hvordan vi uddanner vores elever til brancherne,” fortæller Leif Dam Pedersen. 

Kommer man på besøg, vil man kunne møde engagerede faglærere, vejledere og elever, der vil vise folk rundt på lokaliteterne, samt fortælle om, hvordan man bedriver skolevirksomhed i tæt samarbejde med virksomhederne. Og der er noget at se, for de teknisk interesserede. Processkolen råder nemlig over to store proceshaller – hvoraf den ene er helt nybygget, samt to store industrioperatør-haller. 

”Derudover har vi en stor lagerhal med trucks og lastbiler med mobilkraner, hvor eleverne træner både kørsel og færdigheder på lageret. Og der vil også være noget til ganen. Vores køkken disker op med grillet efterårspølser og kaffe,” siger Leif Dam Pedersen. 

Der vil ydermere være mulighed for at få en snak med en vejleder, som kan hjælpe og vejlede mht. erhvervsuddannelser på EUC-Nordvestsjælland.  

Åbent hus på Processkolen foregår lørdag den 2. november kl. 10 -13 på Rynkevangen 7-9 i Kalundborg.  Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0