AnnonceLuk annonce
Åbent Hus med fokus på dyrefoder

29-01-2020

Johnny Johansson, indehaver af JMS Granit i Gørlev, klar med gode tilbud i forbindelse med Åbent Hus på lørdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

JMS Granit i Gørlev inviterer til Åbnet Hus nu på lørdag d. 1. februar hvor der især vil være fokus på foder til alle slags hobbydyr, bl.a. heste.

JMS Granit i på Krogvejen i Gørlev er en alsidig forretning, her kan købes alt i grus, sten og granit, til træpiller, brænde og dyremad til alle slags hobbydyr.

Nu på lørdag sættes der ekstra fokus på foder til hobbydyr ved et Åbent Hus arrangement, bl.a. vil en foderspecialist fra det danske firma Dangro være til stede og vejlede i hestefoder og andre af firmaets produkter.

Johnny Johansson, indehaver af JMS Granit i Gørlev, oplever et stigende salg af dyrefoder, hvor der i forretningen stort set kun satses på danske kvalitetsmærker.

JMS Granit giver 20% rabat på dyrefoder fra Dangro nu på lørdag.

Til Åbent Hus arrangementet ydes der også rabat på dyrefoder fra andre leverandører, ligesom JMS Granit har et ekstra skarpt tilbud på 8 mm svenske træpiller.

JMS Granit findes på Krogvejen 22, Gørlev hvor der er Åbent Hus lørdag mellem kl. 9 og 13, og hvor kunderne bliver budt på kaffe og kage.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0