AnnonceLuk annonce
Åbent Hus bliver måske til en lille erhvervsmesse

04-09-2016

Tom Johansen fortæller en kunde om en varmepunpe. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

VVS virksomheden Urhøj på Agertoften i Gørlev havde mange besøg til åbent hus arrangement i lørdags, i år var samarbejdspartnerne inviteret med.

Rigtigt mange af leverandørerne til Urhøj i Gørlev var lørdag mødt op med produkter, ekspertise og gode råd til kunderne. De mange gæster kunne opleve alt lige fra en helt almindelig vandhane til store varmeløsninger til industrien og så alt det ind imellem. Rigtigt mange benyttede lørdagen til at besøge Gørlev virksomheden for at få et godt råd, se de mange løsninger på badmiljøer, opleve varmeløsninger i alle afskygninger og så selvfølgelig hilse på Tom Johansen og personalet i Urhøj.

Tom Johansen havde sørget for hyggestemning i den store hal hvor borde og stole var sat op midt i mellem pille fyr, varmepumper og andre VVS løsninger sammen med en stor grill, hvor der blev serveret pølser fra.

I år var samarbejdspartnerne til Urhøj inviteret med som udstiller til Åbent Hus arrangementet, blandt dem bl.a. det lokale entreprenørfirma GSC Anlæg, som kunne fremvise deres helt nye slamsuger, hvor hele trækket har koster lige omkring 3,5 million kroner.

”I år har vi inviteret vores samarbejdspartnere med, på den måde er der mere at opleve for de besøgende, så det er klart en gevinst for både dem og os, måske vi udvider det endnu mere til næste år så det bliver en helt lille erhvervsmesse”, fortæller Tom Johansen, indehaver af Urhøj.

Tom skal til Paris

Der var også repræsentanter til stede fra Team Rynkeby til Åbent Hus arrangementet, og det var der en helt særlig grund til, Tom Johansen, Urhøj, har nemlig søgt om at komme med på cykelholdet Team Rynkeby Vestsjælland i 2017, og fredag havde han fået besked om at udtagelsen var i hus.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0