AnnonceLuk annonce
Åbent Hus: Spar penge på din varmeregning

10-11-2020

Åbent Hus hos Årby VVS i weekenden. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 14. november kl. 10 -14 er der Åbent Hus hos Årby VVS & Maskinforretning. Her kommer en konsulent fra Vølund ud og fortæller om deres luft til vand varmeanlæg, ligesom han kan beregne, hvor meget der er at spare på varmeregningen, hvis man altså har sit varmeregnskab med. 

Kigger man forbi Årby VVS & Maskinforretning lørdag den 14. november, kan man finde ud af, hvor meget der er at spare på varmeregningen, da forretningen holder Åbent Hus, og en konsulent fra Vølund viser luft til vand varmeanlæg og beregner priser for de forskellige husstande. 

”Vi er jo nødt til at gøre tingene lidt anderledes i disse corona tider, og derfor er der kun plads til en person eller et par ad gangen i traileren, hvor konsulenten fra Vølund holder til, og hvor man kan se nogle luft til vand varmeanlæg. Men så kan man komme ind forbi mig i forretningen og snakke med mig om jordvarme anlæg, og man kan også få en kop kaffe eller en sodavand,” fortæller Steen Gammelby, der ejer Årby VVS & Maskinforretning, og fortsætter: ”Vi koncentrerer os om varmepumperne lige nu, da der jo også er kommet nye tilskudsregler, og man altså kan få en del penge i tilskud til varmeanlæggene, hvis man søger om det. De var førhen meget bøvlet, men nu er de helt forenklet, og alle kan finde ud af at søge.”

Er man interesseret efter at have talt med konsulenten fra Vølund, kommer Steen Gammelby forbi hjemmeadressen, og giver et helt specifikt tilbud til den enkelte.

Årby VVS og Maskinforretning har både jobs for hr. og fru Jensen, ligesom de også har jobs for boligforeninger, Kalundborg Kommune og indimellem også har projekter kørende. Virksomheden har adresse på Bastrupvej 12 i Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0