AnnonceLuk annonce
Åben igen: Håber på opbakning fra kunderne

11-05-2020

Mandag morgen var Høng Centret klar til at tage imod kunderne igen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Høng Centret kunne som resten af landets butikscentre, for første gang i to måneder, slå dørene op mandag morgen. Nu håber centrets butikker bare på kundernes opbakning.

Tilbage midt i marts blev bl.a. landets shopping centre lukket ned for at bremse spredningen af coronavirus i Danmark. Det gjaldt også Høng Centret, men fra i dag mandag d. 11. maj blev dørene til centrets butikker igen slået op.

Høng Centret var helt klar til at tage imod kunderne mandag kl. 9.30. Der var håndsprit ved alle indgange og i alle forretninger, ligesom pedellen i centret vil gøre rent på toiletterne fem gange om dagen, samt afspritte alle håndtag.

Nu håber Mogens Gyldenvang, indehaver af Høng Centret, at lokalsamfundet vil støtte op om centret igen.

”Det har været rigtigt dyrt at holde lukket så længe, nu håber jeg bare at kunderne kommer tilbage og støtter op om Høng Centret og handler lokalt, ellers er her pludselig ikke noget center mere,” siger Mogens Gyldenvang, og fortsætter,

”Jeg frygter mest for det næste halve år, men lige nu er jeg en lykkelig mand, fordi vi nu har fået lov til at åbne igen.”

Der bliver masser af varer at vælge imellem i Høng Centret, lastbiler vil i løbet af dagen rulle ind med varer fra både marts, april og maj måned.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0