AnnonceLuk annonce
Åben for tilmelding til Røsnæs Trailløb 2018

17-05-2017

Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Røsnæs Trailløb var en stor succes i år, og bliver derfor gentaget igen i 2018.

Steen Walter, der oprindeligt er fra Kalundborg, men som i dag bor i København, har besluttet at gentage succesen fra i år med trailløb på det naturskønne Røsnæs, lørdag den 7. april  2018.

Der er mulighed for to distancer næste år - 30km og 11km. På begge ruter vil man opleve nogle fantastiske spor, singletracks tæt på kysten, små skovstykker- og udsigter der kan tage pusten fra enhver.

Børneløb

Nyt i 2018 bliver børneløbet, der vil være en rute på ca. 1,5 km.

”Vi vil gøre meget i samme stil, som i år, da det fungerede rigtig godt, men vi vil dog gerne gøre noget mere ud af børnene næste år, og derfor bliver der både løberute for børnene, ligesom der bliver mulighed for børnepasning derude. Derudover holder vi det faktisk en lørdag næste år, netop fordi vi gerne vil have, at folk måske hænger ud lidt længere, køber noget at drikke, og måske har noget at spise med osv. Vi ved, at det nok kun er en lille gruppe, der bliver efterfølgende, men det kunne alligevel være hyggeligt, hvis man fx kunne grille noget medbragt mad derude osv.,” siger Steen Walter.  

I mandags, den 15. maj, åbnede Røsnæs Trailløb for tilmeldinger til trailløbet på Røsnæs i 2018. Man kan tilmelde sig via Røsnæstrails hjemmeside www.rosnastrail.dk eller via deres side på Facebookside Røsnæs Trail.

Max.  deltagere på 30km (200 deltagere), på 11km (200 deltagere).

Start: Røsnæs Naturrum, Røsnæsvej 233, 4400 Kalundborg.

Starttider: 30 km klokken 10 og 11 km klokken 11. Tidspunkt for børneløb kommer senere. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0