AnnonceLuk annonce
A/H Låsemontage klar til åbning i Kalundborg

09-12-2019

Sikringstekniker Paw Jensen, Kalundborg, bliver daglig leder af A/H Låsemontage i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Firmaet A/H Låsemontage åbner en afdeling i Kalundborg, med lokal mand i spidsen. Åbningsreception på fredag.

På fredag d. 13. december inviterer A/H Låsemontage til åbningsreception i deres nye afdeling, Slagelsevej 2 i Kalundborg.

A/H Låsemontage er et familieejet firma med 30 ansatte og over 50 års erfaring, og med afdelinger Frederiksberg, Rødovre og nu også i Kalundborg, og med sloganet 'Mere end bare end låsesmed'.

”Vi har rigtigt mange kunder på Vestsjælland, og vi har en lokal sikringstekniker ansat, som skal være daglig leder af afdelingen, derfor blev det Kalundborg,” fortæller indehaver af A/H Låsemontage, Klaus Honoré, som er tredje generation i firmaet.

Firmaet beskæftiger sig med alt inden for sikring, låse, låsesystemer, adgangskontrol, dørtelefoner, videoovervågning, gittersikring og alarmsystemer til erhvervslivet, kommuner, institutioner og private hjem.

A/H Låsemontage har købt ejendommen Slagelsevej 2 i Kalundborg, som har stået tom i en længere periode. Nu er der bygget om, renoveret og malet og Kalundborgafdelingen er klar til at tage imod kunder.

Det bliver sikringstekniker Paw Jensen fra Kalundborg som bliver daglig leder af afdelingen. Han har mange års erfaring i branchen og glæder sig til at servicere kunderne på Vestsjælland.

”Vi vil gerne være så lokale som muligt, fx er der brugt lokale håndværkere til ombygning og renovering af bygningen, vi vil gerne støtte lokalsamfundet og støtte op om fx sportsforeninger, vi er kommet til Kalundborg for at få et samarbejde med erhvervslivet og private,” fortæller Klaus Honoré.

I forbindelse med åbningsreceptionen mellem kl. 11 og 15 på fredag, vil der bl.a. være tre forskellige leverandører som demonstrerer forskellige løsninger indenfor adgangskontrol og nøglesystemer, og så er der faktisk mulighed for at vinde fine præmier i en konkurrence på dagen, bl.a. et stort 65 tommer fjernsyn.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0