Særdeles velholdt sommerhus ved Bjerge Sydstrand, kun 300 meter fra badestrand.

Drømmer du om at tilbringe dine ferie- og fridage i fredfyldte omgivelser få hundrede meter fra en dejlig badestrand? 
Så bør du lægge vejen forbi Bjerge Sydstrand ved Gørlev og se nærmere på dette indflytningsklare sommerhus fra 2006. 
Huset byder på en lys og luftig atmosfære, og den medfølgende have er anlagt med en delvist overdækket terrasse. 
Velkommen til Skovstien 17A - Bjerge Sydstrand.

Sommerhuset ligger på en lukket vej i et roligt sommerhusområde, og med få minutters gang til stranden kan du nyde en frisk dukkert på alle tider af døgnet. Fra adressen er der ligeledes få skridt til det store engareal, der omkranser Halleby Å, og indkøbene klares nemt i Gørlev - kun fem kilometer væk.

Huset er indrettet med et stort opholdsområde bestående af stue og køkken i åben forbindelse. Her er loft til kip, et skønt lysindfald fra flere verdenshjørner og udgang til havens terrasse. Rummets gode størrelse giver dig masser af indretningsmuligheder, og det pæne køkken er fuldt udstyret med hårde hvidevarer. 

Derudover får du to gode soveværelser og et moderne indrettet badeværelse med masser af opbevaringsplads samt en bruseniche. Den hyggelige have er anlagt med en stor græsplæne, som inviterer til leg og spil. Her er også et par farverige blomsterbede, og med den delvist overdækkede terrasse er det oplagt at nyde sommerens aftensmåltider under åben himmel.

Udearealet byder desuden på en carport med integreret redskabsskur samt et godt anneks, der - ligesom sommerhuset - præsenterer sig med en charmerende blåmalet træfacade. Annekset kan indrettes med ekstra sovepladser, så hele familien kan tage med i sommerhus.

Pris kr. Kontant: 1.095.000,-

Ejerudgift pr. md.: 1.452
Udbetaling: 55.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg.: 5.589/4.466
Bolig m2: 71
Stue/Vær.: 1/2
Byggeår: 2006
Grund m2: 692

Interesseret, ring til Vibeke Gylling, tlf. 60 22 13 77, eller send mail på vibeke@tv-kalundborg.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0