AnnonceLuk annonce
Vestsjællands Antirust solgt til medarbejder

07-01-2016

Medarbejderne hos Vestsjællands Antirust, fra venstre, Morten Nielsen, Hans Rasmussen og Kasper Andersen. Foto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

26-årige Kasper Andersen har fra 1. januar overtaget Vestsjællands Antirust Center i Ubby, fra Hans Rasmussen, der har rustbeskyttet biler siden 1977.

Fra d. 1. januar er der kommet ny mand i chefstolen på Vestsjællands Antirust Center, Hovvej i Ubby, nu er det 26-årige Kasper Andersen der skal køre forretningen videre efter at Hans Rasmussen, siden 1977, har rustbeskyttet biler og nu er på vej mod en velfortjent pension.

Kasper Andersen har de sidste fem år været ansat i forretningen og de sidste tre år har der været talt om en eventuel overtagelse, nu er det en realitet.

”Der bliver ikke lavet meget om, vi fortsætter som vi plejer, eneste ændring er at vi stryger ’Center’ i navnet, så det fremover hedder ’Vestsjællands Antirust’”, fortæller Kasper Andersen.

Hans Rasmussen, der er 66 år, fortsætter i firmaet mindst et år endnu inden en pension kommer på tale, og er godt tilfreds med at Kasper Andersen fører traditionerne videre.

”Jeg har det rigtigt fint med at det er Kasper der overtager forretningen, han er en utrolig fin fyr og dygtig og har den rigtige indstilling til tingene, det kunne ikke blive bedre”, siger Hans Rasmussen.

Vestsjællands Antirust har siden 1977 rustbeskyttet biler, de første år sammen med salg af Renault biler, men siden år 2000 udelukkende kun rustbeskyttelse, og alle årene med Dinitrol.

Firmaet består, ud over Kasper Andersen og Hans Rasmussen, også af Morten Nielsen, der har 21 års erfaring.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0