AnnonceLuk annonce
Nye Borgelige klar med spidskandidat

22-01-2017

Lars Kronborg, Kalundborg er valgt som spidskandidat for Kalundborg Kommune, samtidig er han også valgt som folketingskandidat. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Vælgerforening Nye Borgerlige for Kalundborg og Odsherred kommuner har søndag valgt både spidskandidater til kommunevalget i november, samt folketingskandidat.

Nye Borgerlige i Kalundborg og Odsherred har søndag afholdt deres ordinære generalforsamling og opstillingsmøde i Kalundborghallerne.

Vælgerforeningen for det forholdsvis nystartede parti, dækker både Kalundborg og Odsherred kommuner, og derfor blev der på dagens generalforsamling valgt spidskandidat for begge kommuner, til efterårets kommunalvalg.

Lars Kronborg, Kalundborg er valgt som spidskandidat for Kalundborg Kommune, samtidig er han også valgt som folketingskandidat.

34-årige Lars Kronborg er familiefar og bosat i centrum af Kalundborg. Til dagligt er han lagerchef hos Esbjerg Gods i Jyderup.

Nye Borgerlige i Kalundborg og Odsherred har 59 medlemmer, men med ønske om at vokse, så man på sigt måske kan få en vælgerforening i både Kalundborg og en i Odsherred.

”Vi regner med at kunne stille med fem til 10 kandidater til kommunalvalget til november for begge kommuner, og vores målsætning og ambition er af få mindst en valgt til kommunalbestyrelsen begge steder”, fortæller Jesper Høgedal, afgående formand for Nye Borgerlige i Kalundborg og Odsherred kommuner.

Ny formand for den lokale vælgerforening er Tonny Voldby Pedersen, Kalundborg.

Den afgående formand, Jesper Høgedal, er valgt som spidskandidat i Odsherred kommune.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0