´Lopper´ mange steder på Reersø

Petra van Kleef, formand for Reersø Lokalråd havde selv en bod med lopper. Foto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen kontakt@tv-kalundborg.dk

Reersø Lokalråd havde opfordret beboere på Reersø til at gøre Kristi Himmelfartsdag til fælles loppemarkedsdag under mottoet ’Åben loppe Ø’, og det var der en del der havde fulgt.

Igennem mange år har det været tradition at en del af beboerne på Landervejen på Reersø afholder loppemarked i deres indkørsel Kristi Himmelfartsdag, derfor havde lokalrådet taget ideen op og opfordret alle til at få ryddet op og sat alt det der kunne undværes til salg i indkørslen, sådan at Reersø kunne fremstå som et stort loppemarked.

”Det tager tid at få kørt sådan noget i gang, der går nok tre år, men det skulle gerne blive så stort at det er noget folk kører efter og vi får sat Reersø på landkortet”, sagde Petra van Kleef, lokalrådsformand, der selv havde en loppe bod i sin indkørsel.

Hos Lise Anhøj og Cai Henriksen var der arrangeret et helt familie loppemarked, her var hele familien inviteret til at komme med deres lopper, så der var meget at vælge imellem, lige fra vilde dyr (dog i plastic), møbler, glas, værktøj, lamper, ja der kunne findes næsten alt.

Foruden Landervejen var der loppe boder på Strandvejen, Skovvejen og Engvej, så der var mange muligheder for at gøre en god handel.

Del