Kalundborgmessen skal ændres i 2017

Kalundborgmessen 2016, til næste år kommer der formentligt ændringer i konceptet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgmessen 2016 er slut, men der er allerede planer for messen til næste år, og den bliver med ændringer i forhold til i år.

I to dage har mere end 120 udstillere gjort alt for at flere tusinde gæster til dette års Kalundborgmesse, har fået en oplevelse, gode tilbud, smagsprøver, ja det kan vil siges kort, Kalundborgmessen blev igen en kæmpe succes, både for udstillerne, men også for Kalundborgegnens Erhvervsråd, der står som arrangør af messen, med konstituerer erhvervsdirektør Laila Bregner Carlsen i spidsen.

”Det er gået rigtigt godt i år”, fortæller Laila Bregner Carlsen, og fortsætter, ”nu har vi lavet messe efter dette her koncept i flere år, nu skal der måske lidt fornyelse til og min plan til næste år er at samle hele detailhandlen i en hal og så bl.a. lave nogle modeshow af få minutters varighed gennem hele weekenden, og så kunne jeg godt tænke mig at lave et iværksætterområde så vi kunne præsentere alle de nye små iværksættere i kommunen”.

Detailforretninger har aldrig domineret Kalundborgmessen, men måske der kan samles udstillere til at fylde en hal til næste år. I år har handelsforeningerne fra både Høng, Gørlev og Kalundborg været repræsenteret på messen, og har på den måde nogen erfaringer de kan tage med hjem til medlemmerne.

Noget for både børn og voksne

Søndagen, blev i lighed med lørdagen, travl for både arrangører og udstillere, der var rigtigt mange gæster på de mange stande og på gangene mellem messestandene, underholdningen for de mindste bestod af en tryllekunstner, som også kunne trylle de flotteste ballondyr frem, og hos Sminkebanden kunne man få forvandlet ansigtet til alt fra prinsesser til uhyrer i alle afskygninger.

For de voksne var underholdningen lagt i hænderne på Tue West Trio.

Del