AnnonceLuk annonce
En hel uge med oplevelser på Reersø

23-06-2015

Af Jens Nielsen kontakt@tv-kalundborg.dk

Reersø Sommeruge løber af stablen onsdag den 1. til onsdag den 8. juli og byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Sommerugen indledes med en koncert onsdag aften kl. 19 i den lille landsbykirke med orkestret Diversity, hvor to klassiske fløjtenister møder den garvede jazzpianist Mads Vinding.

Det er vigtigt at der sker noget på Reersø – både for os, der bor her, men så sandelig også for de mange sommerhusgæster og besøgende. Vi håber at der vil være rigtig mange, som vil se sommerugen som en anledning til at tage til Reersø og parkere bilen og gå en tur igennem det hyggelige landsbymiljø og benytte det brede aktivitetstilbud, fortæller Connie Hornemann, som er med i den koordinationsgruppe, der har samlet programmet.  

”Sammen med enkeltpersoner, foreninger og virksomheder, har vi forsøgt at stykke et bredt program sammen med tilbud til både børn og voksne”, siger Jette Damlund. – ”12  lokale kunstnere har slået sig sammen om en storanlagt fælles udstilling, Reersø Kunstkraftværk, med aktiviteter for børn og voksne. For de historisk interesserede vil der være landsbyvandring og foredrag om gamle dage på Reersø, samt mulighed for at se folkedans. Man kan også kigge ind i de mange gallerier eller tage på besøg i private haver, hvor ejeren vil byde indenfor til en kop kaffe og en snak – og hvor man i en af haverne vil kunne købe pelargonier. For de mere forlystelsessyge er der tangoundervisning med efterfølgende milonga i Reersøhuset. Og for dem der har lyst til at bruge sanserne, er der snapsetur, hvor en kyndig guide vil hjælpe deltagerne med at samle urter til snapsebrygning, hvorefter de vil blive budt på halmristede sild”.

”Reersø Sommeruge er også for børn. Man kan bage pandekager hos Havmågen, eller tage på skattejagt med start fra Reersø Camping. Og når benene er blevet trætte kan man slå sig ned i den hyggelige halmballelounge, som Kulturgruppen Reersø etablerer ved Postgården. Her kan man nyde en forfriskning og skiftende underholdning, mens man slapper af i halmen og betragter den flotte udsigt over Vejlen”, fortæller Michael Hansen.

Reersø sommeruge slutter i halmballeloungen onsdag den 8. juli, hvor balloner sendes til vejrs kl. 20, mens kirkeklokkerne rinder solen ned over halvøen. Samtidig vil der være mulighed for at købe en forfriskning og fejre afslutningen på en hel uges aktiviteter.    Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0