AnnonceLuk annonce
90 års fødselsdag på godt og ondt

05-09-2018

Dirigenten Jack fylder 90 år, og han inviterer til "fest" torsdag den 27.september i Svebølle.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Teaterforestilling:Dirigenten Jack fylder 90 år, og alle er inviteret til fest i Svebølle Kvik Bibliotek

Torsdag d. 27. september kl. 14 inviterer Svebølle Frivillige Biblioteksgruppe til en sjov, rørende og musikalsk forestilling. Stedet er Svebølle Kvik Bibliotek, der har til huse i Svebølle Aktivitetscenter i Svebølle. 

Dirigenten Jack fylder 90 år, og han inviterer til fest. Med hjælp fra sit fotoalbum tager dirigenten Jack ‒ på ikke færre end 90 år ‒ os med igennem sit liv. Til de store begivenheder, de små vanskeligheder og de afgørende øjeblikke. Se Jack stykke brikkerne sammen, og bliv forelsket i det menneske, der bor i os alle. 

Det hele illustreres og orkestreres af manden i centrum for dagens fest, en 90-årig i adræt topform. Jack er forbavsende bevægelig og smidig i betragtning af sin høje alder, men uden at det virker utroværdigt. 

Skuespilleren Kristian Dinesen fra Teateret Kriskat iklæder sig gammelmandsmasker, og viser pantomimiske evner, som gør at forestillingen på en gang både er underholdende og rørende. 

Forestillingen varer ca. 50 min. Vil man sikre sig en billet, kan de købes på www.kalundborgbib.dk under "det sker" til 25, - kr. Borgere i Svebølle og omegn kan få hjælp til billetkøb ved at henvende sig til Svebølle Biblioteksgruppe ved Olav Rye Hintze tlf.: 29914576. 

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0