AnnonceLuk annonce
80 år og stadig moderne og tiltrækkende

28-11-2020

Tidligere formand og æresmedlem Hans Rasmussen sammen med klubbens nuværende formand Gitte  Brændemose. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Badminton Klub, KBK, fylder 80 år den 1. december. Grundet Covid-19 bliver der ingen stor jubilæumsfest, men klubben kan glæde sig over opadgående kurve på medlemssiden.

Hans Rasmussen, tidligere formand og nu æresmedlem af Kalundborg Badminton Klub husker tilbage til omkring 1960 hvor der blev spillet badminton på Rynkevangskolen.

”Dengang havde vi kun en time at spille i og det var kun for voksne,” husker 86-årige Hans Rasmussen, der har været medlem af klubben siden sidst i 50'erne.

Nu spilles der badminton i Ulshøjhallen på fem baner fire dage om ugen, og det er for hele familien.

Den 1. december kan klubben fejre 80-års fødselsdag, og kan glæde sig over, at være både moderne og tiltrækkende.

”Vi gør meget ud af, at det skal være et godt sted at være, vi har gennem årene haft rigtigt mange dygtige spillere, og vi vil også gerne have bredden, medlemmerne skal have det godt når de er her,” siger Gitte Brændemose, klubbens nuværende formand.

Kalundborg Badminton Klub har godt 150 medlemmer, heraf er de 40 børn, og selv om corona har sat en stopper for mange aktiviteter, så oplever KBK medlemsfremgang.

”Det har været en god sæson i år, vi var bange for, at det skulle gå ud over vores medlemstal da coronapandemien ramte i foråret, men stort set over hele linjen, har vi haft en fremgang i forhold til sidste sæson, og det er en positiv overraskelse,” fortæller Gitte Brændemose.

Kalundborg Rock’er

Medlemmerne i Kalundborg Badminton Klub bruger ikke kun tiden til at slå til en fjerbold, klubben er nemlig en del af styregruppen bag Kalundborg Rock’er, og har været det siden starten for 20 år siden.

Vi har 110-120 medlemmer og venner/familie til klubben, der hjælper med vores opgaver på Rocken, uden dem ingen rock for os, så det er vi meget taknemmelige over,” siger Gitte Brændemose.

KBK er også synlig når kommunen arrangerer idrætsfestival i gågaden og er også med hver gang der har været afholdt Kalundborgmesse i Kalundborghallerne.

80-års dagen kan desværre ikke fejres på nuværende tidspunkt grundet coronarestriktionerne, men der arbejdes med andre planer for klubbens medlemmer, oplyser badmintonformanden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0