AnnonceLuk annonce
8 ud af 10 vælger en bil som kører på el

13-03-2021

Jacob Glad foran forretningens nye lykkehjul, hvor kunder som har købt en bil, kan vinde flotte præmier. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Peugeot og Citroën forhandler Bilcentret Peer Glad på Slagelsevej i Kalundborg har Åbent Hus hele denne weekend og alle som handler bil har mulighed for at vinde en fin præmie når der drejes på lykkehjulet.

Interessen for biler der kører på el, har aldrig været større. Der er flere muligheder at vælge imellem, om det skal være ren el eller en plug-in hybrid.

I Bilcentret Peer Glad på Slagelsevej er 8 ud af 10 solgte nye biler med el, typisk i versionen plug-in hybrid. Det hele kan opleves i forbindelse med Åbent Hus hele denne weekend fra kl. 10-16.

”Der er kommet rigtigt godt gang i salget igen efter nedlukningen, Peugeot og Citroëns massive tv-kampagner giver mange kunder i forretningen og det er især biler med el som har stor interesse i øjeblikket, 8 ud af 10 nye biler vi sælger, er med el, og så har vi nogle rigtigt gode tilbud, det handler om at have de rigtige biler til den rigtige pris,” fortæller Jacob Glad fra Bilcentret Peer Glad.

Peugeot og Citroën har flere modeller med plug-in hybrid, som både har en benzinmotor og en elmotor, og kan typisk køre omkring 50 kilometer som elbil på en opladning.

Med plug-in hybrid kan batteriet lades op fra en stikkontakt eller batteriet kan lades hver gang bilen bremser når den kører på benzin.

”Man kan gemme strømmen, så hvis man fx kører til København, så kan man gøre det på benzin og så køre som elbil når man kommer frem og skal køre i byen,” forklarer Jacob Glad.

På bilens store skærm kan man se hvad tilstand bilen kører i, og det er meget nemt at skifte om fra den ene mulighed til den anden.

Modellerne Peugeot 3008 og Citroën C5 leveres fx med en 180 hk benzinmotor og en 45 hk elmotor.

”Det er de her biler vi sælger i dag, de er prisstærke og det er en super teknologi, og så er de med til at nå regeringens mål om 700.000 elbiler i 2030,” siger Jacob Glad.

Drej på lykkehjulet

Der er gode muligheder for at vinden en fin præmie når man har købt en bil hos Bilcentret Peer Glad. Kunderne tilbydes at dreje på et lykkehjul, som vises på forretningens storskærm. Her kan man så være heldig og vinde fx 6 flasker vin, en IPad, et rejsegavekort på 5000 kr. eller en lakforsegling, og der  gevinst hver gang.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0