AnnonceLuk annonce
8 timer i sadlen til støtte for Børnecancerfonden

12-03-2019

Thomas Hansen og Søren Lund Larsen, indehavere af Go' Form i Kalundborg, arrangerer 8-timers spinningevent på lørdag, sammen med Team Rynkeby Vestsjælland. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Go’ Form i Kalundborg og Team Rynkeby Vestsjælland er sammen om et 8-timers spinningevent nu på lørdag, hvor der skal cykles penge ind til Børnecancerfonden.

Lørdag morgen kl. 8.00 sætter en række motionister sig i sadlerne på spinningcyklerne hos Go’ Form på Hareskovvej i Kalundborg, for at være med i et 8-timers arrangement hvor der skal cykles penge ind til Børnecancerfonden gennem Team Rynkeby Vestsjælland.

Flere firmaer har købt sponsorplads for de 8 timer til en pris af 2500 kr. pr. cykel, mens andre har købt enkelte timer til 100 kr. pr. time, dermed bliver der helt sikkert et flot beløb til Børnecancerfonden når de otte timer er gået.

De mange motionister som støtter op om arrangementet er Kalundborgrytterne fra Team Rynkeby Vestsjælland og en lang række af medlemmerne fra Go’ Form, som gerne vil støtte det gode formål.

Der er stadig enkelte ledige tider, så skulle der være nogen som gerne vil være med, hvad enten det er en enkelt time eller alle otte timer, ja så kontakt Go’ Form, og vær med til at støtte den gode sag.

I løbet af de 8 timer vil otte forskellige instruktører piske rytterne til at træde i pedalerne, det er delt instruktører fra Go’ Form, men også fra K-Trim Kalundborg samt både kaptajn og vicekaptajn fra Team Rynkeby Vestsjælland.

En række sponsorer har støttet op om arrangementet, dels giver Kvickly Kalundborg både morgenbrød og frokost til deltagerne, Tømmerup Brugs giver frugt til deltagerne og Expert Kalundborg har sat en Beoplay A2 bærbar Bluetooth højttaler på højkant, som der trækkes lod om blandt deltagerne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0