AnnonceLuk annonce
8-årig pige fastklemt under bil

22-03-2021

Mandag morgen skete en trafikulykke i Gørlev, hvor en 8-årig pige lå fastklemt under en bil. Foto: Jokum Tord Larsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag morgen skete en trafikulykke i Gørlev, hvor en lille pige blev fastklemt under en bil.

Vestsjællands Brandvæsen, politi samt ambulance, herunder lægehelikopter, blev sendt til krydset mellem Agertoften og Slibestenen i Gørlev mandag morgen, hvor en 8-årig lokal pige lå fastklemt under en personbil.

”Pigen har tilsyneladende heldigvis kun fået en hudafskrabning, men er blevet kørt til børneafdelingen på Slagelse Sygehus til tjek. Lægen i lægehelikopteren tilså hende, inden hun blev kørt til hospitalet, og helikopteren fløj tilbage,” fortæller indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, Jan Clausen.

Kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, kan efterfølgende fortælle, at det drejer sig om en 24-årig kvinde, der kom kørende ad Agertoften i bil og ved Slibestenen i Gørlev, hvor der er et T-kryds. Hun orienterer sig, men da det er blændende solskin, overser hun desværre pigen, der kommer cyklende sammen med sin far ad Slibestenen, da hun drejer mod venstre i T-krydset, hvor bilisten har vigepligt. Pigens ben kommer i klemme mellem cykel og bil ved ulykken. Men heldigvis tog pigens cykel de værste skader, og den 8-årig pige slap, trods det hele, heldigt fra ulykken til trods for, at hun havde ligget fastklemt under bilen i ti minutter.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0