AnnonceLuk annonce
6,7 mio. kr. adskiller den dyreste og billigste villa til salg

14-02-2020

Foto: Colourbox

Af Jens Nielsen

6,7 mio. kr. adskiller den dyreste og billigste villa til salg i Kalundborg Kommune, det fremgår af en oversigt over de dyreste og billigste huse i landets kommuner, som Boligsiden.dk står bag.

Er du på udkig efter vild luksus? Er du mere til den budgetvenlige bolig? Eller er du i den helt anden grøft, hvor et decideret håndværkertilbud frister?

Uanset dit ståsted på boligmarkedet er der i stort set alle kommuner i landet mulighed for at finde noget for enhver smag og pengepung.

Boligsiden.dk har set nærmere på yderpunkterne og fremhævet den dyreste og billigste villa til salg i hver enkelt kommune.

Billigste villa til salg i Kalundborg Kommune lige nu, ligger på Råmosevej i Høng, er på 67 kvm. beboelse samt 67 kvm. kælder, er fra 1939 og kan købes for bare 295.000 kr. Ejendommen har været til salg i 64 dage hos EDC og betegnes som et håndværkertilbud.

Dyreste villa til salg i Kalundborg Kommune har derimod været til salg i hele 612 dage og er beliggende på Klintedalsvej i Kalundborg, har et boligareal på 558 kvm. og 147 kvm. kælder. Prisen for villaen er 6.995.000 kr. Villaen er fra 1971.

Det er Nybolig Kalundborg som har boligen til salg, der betegnes som en udsøgt kvalitetsvilla på Røsnæs med smuk udsigt.

Lige nu er der 494 villaer/rækkehuse til salg i hele Kalundborg Kommune ifølge Boligsiden.dk, dertil kommer ejerlejligheder, andelsboliger, fritidshuse, landejendomme og grunde.

Over 60 millioner kroner adskiller iøvrigt den dyreste og billigste villa til salg i Rudersdal Kommune, som er det sted i landet med det største prisspænd mellem de to typer af villaer til salg, i følge boligsiden.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0