AnnonceLuk annonce
Billedserie: 600 pensionister i feststemning

02-02-2017

Liv og glade dage til ældrefesten i Tømmeruphallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det var et brag af en fest, da H.F. Vestsjællands Venner, torsdag eftermiddag, var vært for 600 glade pensionister i Tømmeruphallen til den årlige ældrefest.

Der var igen rigtig flot opbakning til årets store ældrefest, arrangeret af H.F. Vestsjællands Venner med Niels- Erik Sørensen i førertrøjen. Hele 600 festklæde pensionister indtog Tømmeruphallen torsdag til middag, hvor der ventede både mad og underholdning.

Deltagerne betaler selv for festen, hvor der serveres en platte, kaffe og kringle og så selvfølgelig et underholdningsprogram i topklasse.

Top underholdning

Årets underholdning var lagt i hænderne på Karin og Klaus Strand-Holm, der underholdte med deres populære ’Syng med og tip et hit’, mens der var masser af musik ved Lotte Rishøj fra Holbæk, men også underholdning ved Jan Schou, skuespiller og revymand. Efter kaffen blev der spillet op til dans for de mange gæster.

Masser af frivillige

Så stort et arrangement kører jo ikke helt sig selv, så derfor var en række frivillige kaldt ind til at hjælpe med servering og betjening. De mange frivillige kom fra Ældrerådet og håndboldafdelingen i RGI.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0