AnnonceLuk annonce
6 timer i sadlen til støtte for Børnecancerfonden

12-01-2020

Billede fra sidste års event hos Go' Form. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Go’ Form i Kalundborg og Team Rynkeby Vestsjælland er sammen om et 6-timers spinningevent nu på lørdag d. 18. januar, hvor der skal cykles penge ind til Børnecancerfonden.

Lørdag morgen kl. 9.00 sætter en række motionister sig i sadlerne på spinningcyklerne hos Go’ Form på Hareskovvej i Kalundborg, for at være med i et 6-timers arrangement hvor der skal cykles penge ind til Børnecancerfonden gennem Team Rynkeby Vestsjælland.

Flere firmaer har købt sponsorplads for de 6 timer, mens andre har købt enkelte timer, dermed bliver der helt sikkert et flot beløb til Børnecancerfonden når de 6 timer er gået.

De mange motionister som støtter op om arrangementet er Kalundborgrytterne fra Team Rynkeby Vestsjælland og en lang række af medlemmerne fra Go’ Form, som gerne vil støtte det gode formål.

Der er stadig enkelte ledige tider, så skulle der være nogen som gerne vil være med, hvad enten det er en enkelt time eller alle 6 timer, ja så kontakt Go’ Form, og vær med til at støtte den gode sag.

I løbet af de 6 timer vil forskellige instruktører fra Go’ Form piske rytterne til at træde i pedalerne.

Mad og drikke

Sponsorer har støttet op om arrangementet, Kvickly Kalundborg sørger både for morgenbrød og frokost til deltagerne og Tømmerup Brugs giver frugt til deltagerne.

Skal du også være med, enten sammen med kollegaer fra arbejdet, eller som enkeltperson, så kontakt Go’ Form for tilmelding, tlf. 93 97 10 94


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0