AnnonceLuk annonce
50-års jubilæum på samme arbejdsplads

15-07-2019

Apoteker Annette Brasen (tv) sammen med 50-års jubilar Ruth Sørensen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I dag mandag d. 15. juli har Ruth Sørensen 50-års jubilæum på Kalundborg Apotek, som farmakonom. Der er trillet mange piller gennem hendes hænder gennem de mange år, og hun har ikke umiddelbart nogen planer om at gå på pension.

-Gode kollegaer og en god arbejdsplads, det er kalundborgborgs bedste arbejdsplads, Ruth Sørensen, farmakonom på Kalundborg Svane Apotek i Elmegade ved hvad hun snakker om, hun har nemlig været ansat i ikke mindre end 50 år på den samme arbejdsplads, Kalundborg Svane Apotek.

70-årige Ruth Sørensen kom til apoteket i Kalundborg efter fire års læretid i Fuglebjerg, og har været der lige siden, nu på nedsat tid. 50-års jubilaren arbejder to en halv dag om ugen og har ingen planer om at stoppe foreløbigt.

-For et par uger siden bestilte Ruth nyt arbejdstøj og det gjorde mig rigtig glad (og lettet), for så har hun da formentlig ingen planer om at stoppe indenfor nær fremtid, siger Bettina Ødegaard, souschef, Kalundborg Svane Apotek. 

Meget er sket med faget på 50 år, Ruth begyndte i en tid med laboratorium og produktion i baglokalet, mens apoteket lå på hjørnet af Lindegade og Møllestræde.

-Det var helt almindeligt at vi stod og blandede fx hostesaft efter en recept som lægerne anbefalede, fortæller Ruth Sørensen, som blev fejret søndag, sammen med sine kollegaer og sin familie.

Ruth Sørensen har gennem de 50 år på Kalundborg Svane Apotek arbejdet for tre forskellige apotekere, først apoteker Kielgast, derefter Mølsted Madsen, og nu apoteker Annette Brasen, som de sidste 12 år har stået i spidsen for Kalundborg Svane Apotek.

50-års jubilaren er utrolig vellidt blandt både kollegaer og kunder, som kender hende både fra skranken og telefonen. Ruth er bare en stor del af apoteket og altid god for en kvik bemærkning, en vittighed, elastik-skyde-kamp i baglokalet og en af de førende til at sætte stemningen til diverse personalefester, oplyser Bettina Ødegaard.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0