AnnonceLuk annonce
50-års jubilæum: ”Vi løftede i flok”

05-10-2019

Fra venstre, formand Hans Erik Melchiorsen, formand i mere end 25 år, Egon Larsen og halinspektør, Ulla Lorentsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er 50 år siden at en flok initiativrige, engagerede og målrettede idrætsfolk fik sat gang i opførelsen af Røsnæshallen. 50-års jubilæet blev fejret lørdag formiddag.

Raklev Gymnastik og Idrætsforening manglede mere plads for godt 50 år siden, derfor blev tanke til handling, om at opføre en idrætshal. Det var nu afdøde ejendomsmægler Walther Schou, som stod i spidsen for at skrabe penge sammen så drømmen om en sportshal i Raklev kunne realiseres. Og det lykkedes faktisk, og for præcis 50 år siden blev Røsnæshallen så indviet, takket være en flok engagerede, initiativrige og målrettede idrætsfolk, som tømrede, hamrede og malede, med god støtte fra Dansk Protekta.

Godt 100 gæster, hovedsageligt medlemmer af RGI var lørdag formiddag mødt op i Røsnæshallen for at fejre den runde dag.

”Nu er der gået 50 år og Røsnæshallen står stadig som symbol på sammenhold og handlekraft, også efter en del tilbygninger og udvidelser, og som der blev sagt for 50 år siden, dette er ikke noget enkeltmandsværk – vi løftede i flok,” sagde formand for Røsnæshallens bestyrelse, Hans Erik Melchiorsen, til de mange gæster.

”Den entusiasme som der var dengang, den er her jo stadigvæk, vi har masser af frivillige som hjælper med rigtigt mange praktiske ting i løbet af året,” fortæller Hans Erik Melchiorsen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0