AnnonceLuk annonce
43-årig forbrændt af større mængde krudt

16-09-2020

Af Jens Nielsen

Tirsdag middag blev en 43-årig mand hentet af en lægehelikopter og fløjet til Rigshospitalet, efter han er blevet forbrændt af en utilsigtet militær sprængning nær Havnsø. Manden er sluppet med overfladiske forbrændinger.

Den 43-årige militærmand som tirsdag blev forbrændt efter en utilsigtet militær sprængning på den militære skydebane Stold på Eskebjerg Lyng nær Havnsø, er sluppet med overfladiske forbrændinger og vil blive udskrevet i løbet af i dag.

Lige over middag tirsdag blev politi, ambulance og en lægehelikopter sendt til den militære skydebane, hvor en 43-årig mand fra forsvaret var kommet til skade under uddannelse.

Klaus Thing Rasmussen, der er vagthavende officer i Forsvarets Operationscenter, fortæller til TV2 Øst, at uddannelsen er indstillet og at der vil blive iværksat en undersøgelse af materiel og procedure.

”Man vil selvfølgelig gennemgå hele hændelsesforløbet, og hvad det er for noget materiale, der er blevet brugt i den forbindelse. Der er indikationer af, at det er en mindre tænd ladning, der ved et uheld får antændt en større mænge krudt,” fortæller han.

Militærperson forbrændt efter utilsigtet sprængning


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0