AnnonceLuk annonce
42-årig erkender sig skyldig i drab

22-06-2019

De to mænd er sigtet for brandstiftelse af Kiehn Georg Andersens ejendom på Kalundborgvej mellem Sæby og Rudsvedby, samt på drab. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 42-årig mand har erkendt sig skyldig i drab på 68-årige Kiehn Georg Andersen, hvis hus på Kalundborgvej mellem Sæby og Ruds Vedby, brændte en tidlig morgen i april måned.

To mænd på henholdsvis 34 og 42 år blev fredag eftermiddag anholdt og sigtet for to drab, det ene begået mod 68-årige Kiehn Georg Andersen, vis lig blev fundet i en grusgrav i Blæsinge ved Slagelse, efter at han forsvandt i forbindelse med en brand i hans hus, på Kalundborgvej mellem Sæby og Ruds Vedby, en tidlig morgen d. 21. april.

Det andet drab de to mænd er sigtet for, er mod en 80-årig mand, begået i Vemmelev den 16. juni, hvor manden blev fundet i hans udbrændte hus.

De to mænd er afhørt lørdag ved retten i Nykøbing Falster, og her har den 42-årig mand har erkendt sig skyldig i begge drab og brandstiftelse, mens den 34-årige mand nægter sig skyldig.

Politiet oplyser at de to mænd er fra lokalområdet, men politiet ønsker ikke at kommentere mere konkret på, hvor det er. 

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0