AnnonceLuk annonce
42-årig erkender sig skyldig i drab

22-06-2019

De to mænd er sigtet for brandstiftelse af Kiehn Georg Andersens ejendom på Kalundborgvej mellem Sæby og Rudsvedby, samt på drab. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 42-årig mand har erkendt sig skyldig i drab på 68-årige Kiehn Georg Andersen, hvis hus på Kalundborgvej mellem Sæby og Ruds Vedby, brændte en tidlig morgen i april måned.

To mænd på henholdsvis 34 og 42 år blev fredag eftermiddag anholdt og sigtet for to drab, det ene begået mod 68-årige Kiehn Georg Andersen, vis lig blev fundet i en grusgrav i Blæsinge ved Slagelse, efter at han forsvandt i forbindelse med en brand i hans hus, på Kalundborgvej mellem Sæby og Ruds Vedby, en tidlig morgen d. 21. april.

Det andet drab de to mænd er sigtet for, er mod en 80-årig mand, begået i Vemmelev den 16. juni, hvor manden blev fundet i hans udbrændte hus.

De to mænd er afhørt lørdag ved retten i Nykøbing Falster, og her har den 42-årig mand har erkendt sig skyldig i begge drab og brandstiftelse, mens den 34-årige mand nægter sig skyldig.

Politiet oplyser at de to mænd er fra lokalområdet, men politiet ønsker ikke at kommentere mere konkret på, hvor det er. 

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0