AnnonceLuk annonce
41-årig mand lokket i en sexfælde

13-08-2020

Af Jens Nielsen

Den 41-årige mand, som tirsdag aften var udsat for røveri og vold i Kordilgade blev lokket i en sexfælde, oplyser anklagemyndigheden til TV2 ØST.

Den 19-årige kvinde fra Kalundborg, som onsdag blev varetægtsfængslet i fire uger for røveri og grov vold mod en 41-årig mand fra Slagelse, havde en aftale om at mødes med den 41-årige på en adresse i Kordilgade, hvor de to skulle have sex, mod at manden betalte hende 1.500 kroner. Det oplyser anklagemyndigheden til TV2 ØST.

Ifølge sigtelsen truede kvinden med en kniv, og krævede de 1.500 kroner og mandens telefon udleveret. Manden ville dog ikke give telefonen fra sig, og det endte med, at manden blev overfaldet af kvinden, der skubbede ham omkuld, slog ham med kniven og skar ham i ansigtet. Her fik han en 15 centimeter lang og to centimeter dyb flænge, som dog ikke var livstruende.

Læs også - Video: Mand udsat for røveri og vold i baggård

 

Den 41-årige mand flygtede selv fra stedet og fik alarmeret politiet, som mødte talstærkt op, med bl.a. to hundepatruljer.

Den 19-årige kvinde blev senere tirsdag aften anholdt på en adresse i Kalundborg, og er nu varetægtsfængslet i fire uger.

Politiet mener, at kvinden havde planlagt røveriet sammen med en eller flere medgerningsmænd, og efterforsker derfor stadig sagen.

Læs også - Mand skåret med kniv på tværs af ansigtet


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0