AnnonceLuk annonce
40 dages fængsel for at true med at skyde ekskæreste

14-02-2019

Af Jens Nielsen

En mandag morgen i august sidste år, underrettede en 29-årig kvinde fra Jerslev politiet om, at hendes eks-kæreste – en nu 23-årig mand fra Dianalund – var sur på hende og havde truet med at komme til hendes uddannelsesinstitution på J. Hagemann Petersens Alle i Kalundborg, for at gøre hende og muligt andre fortræd, herunder truet med muligt brug af et skydevåben. Nu er den 23-årige mand dømt i sagen.

En 23-årig mand er onsdag ved retten i Holbæk idømt 40-dages ubetinget fængsel for trusler mod sin ekskæreste.

Politiet tog anmeldelsen særdeles alvorligt og kørte til uddannelsesinstitutionen VUC på J. Hagemann-Petersens Alle i Kalundborg med flere patruljer, en mandag morgen i august sidste år, da en kvinde flere gange var blevet truet af sin ekskæreste om, at han ville møde op på skolen og skyde kvinden og de andre elever i klassen.

Da den 23-årige mødte op ved skolen blev han anholdt af politiet. Manden var lettere påvirket af spiritus og blev ved visitationen fundet i besiddelse af en totenschlæger, som blev beslaglagt, men retten mente ikke, at der var ført tilstrækkeligt bevis for, at havde været bevæbnet med en totenschlæger i gerningsøjeblikket, så det blev han frikendt for.

Den 23-årige har en lang straffeattest bag sig. Blandt andet er han tidligere dømt for vold, grov vold, trusler, vold mod embedsmand i funktion, forsøg på røveri og vidnetrusler.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0