AnnonceLuk annonce
40-årig kvinde stukket med kniv

01-04-2020

Af Jens Nielsen

Politiet var massivt til stede på Nørre Alle i Kalundborg omkring midnat tirsdag, hvor en kvinde var blevet stukket med en kniv. Tre mand er anholdt i sagen.

En 40-årig kvindes besøg hos en veninde tirsdag aften, udviklede sig til et knivstikkeri, da en tidligere mandlig bekendt og to kammerater opsøgte kvinden.

”Der er tale om en 40-årig kvinde som bliver opsøgt i en lejlighed på Nørre Alle af en tidligere mandlig bekendt. Deres interne bekendtskab udvikler sig først i noget diskussion, og ender med at kvinden bliver stukket med en kniv, dog kun overfladisk,” oplyser Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvindens 49-årige mandlige bekendt, var sammen med to kammerater, de blev alle tre anholdt og sidder onsdag morgen bag lås og slå hos Midt- og Vestsjællands Politi, indtil politiet finder ud af hvad der er op og ned i sagen.

”Det er en udløber af et tidligere bekendtskab, hvor der åbenbart har været nogle frustrationer mellem en mand og en kvinde, så det er årsagen til at vi var massivt til stede,” siger Martin Bjerregaard.

update:

Den 49-årige vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med henblik på varetægtsfængsling. De to andre anholdte mænd, blev løsladt onsdag formiddag, men er fortsat sigtet i sagen. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0