AnnonceLuk annonce
40 år på bagen 

02-06-2020

Den selvejende vuggestue og børnehave Mælkebøtten har i dag fejret 40 års fødselsdag. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den selvejende vuggestue og børnehave Mælkebøtten har i dag, tirsdag den 2. juni, fejret 40 års fødselsdag. Dagen blev dog fejret lidt anderledes end normalt grundet COVID-19 situationen.

l Den selvejende vuggestue og børnehave Mælkebøtten har ligget i Svallerup i Kalundborg Kommune i 40 år, og det fejrede man i dag.

”Eliza Korre blev ansat af Gørlevs borgmester Jørgen Arnum, som leder, det var hun i 35 år. Mange børn har gået i Mælkebøtten sidenhen, og i dag har vi 10 vuggestuebørn og 20 børnehavebørn. Personalegruppen består af dygtige pædagoger og medhjælpere, som bl.a. har været hos os i 38 år, 32 år og 27 år. De nyeste har været ansat i 5 år,” fortæller Anja Steenberg, der er Mælkebøtten i Svallerup, og fortsætter:

”Som selvejende har vi et fantastisk forældresamarbejde, da det er vores forældrebestyrelse, der har ansat os. Det betyder alt for os, at børnene trives, og at vi som voksne er nærværende og omsorgsfulde. Gamle traditioner holdes i hævd, og vi har i dag holdt vores fødselsdag, dog på en lidt anden måde, pga. corona-restriktioner.”

Dagen er blevet fejret med kage, sang og flag. Senere når man igen må samles flere, vil institutionen holde en kæmpe fest.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0