AnnonceLuk annonce
4-årig dreng forbrændt

02-06-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag blev en 4-årig dreng forbrændt, da en gruppe skulle nyde mad fra havegrillen. En 62-årig mand ville tænde op i kuglegrillen, men da han ikke havde nogle tændbriketter, brugte han i stedet sprit, der desværre endte med at forbrænde en voksen samt en 4-årig dreng.

Den 4-årig dreng fra Gørlev blev forbrændt, da man ville tænde op i grillen i en privat have, men kun havde sprit til at få gang i grillen med. Da spritten blev hældt på, dannede der sig en slags eksplosion, og stikflammen ramte den 4-årig dreng og en kvinde. Begge stod i 2-2½ meters afstand fra grillen, da de blev forbrændt, hvorefter de begge blev skyllet med vand, indtil ambulancepersonale kom frem.

Den 4-årige blev i ambulancen indledningsvist bragt til skadestuen i Slagelse, men herfra fløjet i lægehelikopteren til Rigshospitalet til behandling for brandskader i ansigtet, på overkroppen og armene. Drengen er fortsat indlagt på traumeafsnittet. Han er forbrændt på ca. 9 pct. af kroppen, primært hoved, overkrop og arme, men meldes i stabil tilstand og uden for livsfare. Kvinden blev ikke indbragt til skadestuen til behandling for sine brandskader. 

Når der er endeligt overblik over den 4-åriges skader, vil politiet tage stilling til, om der er grundlag for at sigte nogen i anledning af ulykken.

 ”Vores opgave er at få klarlagt omstændighederne, men det er jo ikke ulovligt, at bruge sprit, bare ikke smart. Ingen gjorde noget med vilje, der er tale er en trist og uheldig hændelse, som desværre sker, men der bliver måske alligevel tale om en overtrædelse af beredskabslovgivningen,” fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

 

 

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0