AnnonceLuk annonce
4-årig pige løb hjemmefra for at finde legetøj

18-12-2016

Af Jens Nielsen

Et forældrepar fra Kalundborg blev noget nervøse, da deres kun 4-årige datter løb hjemmefra søndag morgen.

Et forældrepar fra Kalundborg området blev noget nervøse, da deres kun 4-årige datter pludselig var væk søndag morgen, skriver TV ØST på deres hjemmeside.

Den lille pige var slet ikke til at finde i deres hjem, og derfor slog forældreparret straks alarm til politiet. Men allerede kort tid efter anmeldelsen, omkring klokken 08.30, ringer telefonen hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Vi har lige fået besøg af en 4-årig pige, der fortæller, at hun er løbet hjemmefra”, lød det i røret fra et lokalt supermarked, til den vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Opkaldet kom fra et supermarked tæt på pigens hjem, hvor personalet fandt den lille pige stående ved legetøjet, oplyser vagtchefen.

Vi kører straks ud for at hente pige, og vi finder ud af, at hun er gået hjemmefra, fordi hun gerne ville have fat i noget legetøj, fortæller vagtchef Michael Hansen fra politiet til TV Øst.

Den 4-årige pige har forklaret, at hun var på jagt efter noget legetøj, hun havde set. Og som hun øjensynlig ønsker sig brændende. Nu må man da håbe at julemanden kommer forbi hos den 4-årige med det legetøj som hun ønsker sig.

Pigen er nu genforenet med sine forældre. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0