AnnonceLuk annonce
3.A på Rynkevangskolen vinder konkurrence

20-04-2021

kontakt@tv-kalundborg.dk

3.A på Rynkevangskolen har deltaget i en landsdækkende konkurrence lavet af Foreningen Læsehunde. Eleverne skulle tegne en læsehund, og havde dermed mulighed for at vinde slikkepinde til hele klassen samt en læsehundebamse og en bog, sponsoreret af foreningen, Jette Detlevsen og hendes læsehund Indy.

Konkurrencen sluttede torsdag den 15. april, og søndag den 18. april trak læsehunden Eika fra foreningen en vindertegning. Videoen med Eika kan ses på Facebook på siden "Læsehunde". Tegningen, som blev trukket ud, var Olivers. Den er virkelig fin, og dermed vandt 3.A konkurrencen og den fine præmie.

Ekstra præmie

Læse- og skolehunden Schnuden, som er ansat på Rynkevangskolen sammen med sin fører og lærer Louise Due, har doneret en ekstra præmie til klassen. Eleverne skal på skift have bamsen med hjem en uge af gangen. De skal derudover skrive en historie om, hvad bamsen har oplevet sammen med dem. Historien skal de efterfølgende læse højt for Schnuden. Dvs. at alle elever i klassen får mulighed for at læse med og for Schnuden én lektion hver. Den ekstra præmie kan indløses efter sommerferien, når klassen går i 4.

Motivation for det faglige

"De blev virkelig glade i 3.A. Der er ingen tvivl om, at klassen knus-elsker Schnuden og meget gerne vil arbejde fagligt sammen med ham. Derfor håber vi også på, at vi med ekstra præmien kommer til at se endnu mere motivation for både læsning og skrivning i det kommende skoleår," siger Louise Due.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0