AnnonceLuk annonce
37-årig mand involveret i dødsulykke

07-12-2020

Af Jens Nielsen

Fredag eftermiddag var en 37-årig mand fra Eskebjerg involveret i en voldsom ulykke ved Gislinge, hvor to biler kørte frontalt sammen. En 32-årig mand er afgået ved døden i forbindelse med ulykken.

Fredag eftermiddag kl. 15.06 skete et alvorligt frontaluheld på Landevejen ved Gislinge, rute 155, hvor to biler stødte sammen.

Uheldet skete i en blød højre kurve, hvor en 32-årig mand fra Holbæk kørte mod sydøst, da han mistede herredømmet over sin bil. Den 32-årige kørte over i de modkørendes vejbane, hvor han stødte han sammen med en 37-årig mand fra Eskebjerg.

Politi, ambulance og en lægehelikopter blev sendt til stedet, da der var mistanke om alvorlig personskade. Lægen fra helikopteren erklærede på stedet, at den 32-årige var afgået ved døden.

Den 37-årige mand fra Eskebjerg blev kørt til behandling på sygehuset for alvorlige skader på overkroppen, herunder knoglebrud, men han var uden for livsfare, oplyser politiet. Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet. Vejen blev afspærret og trafikken forbi uheldsstedet omlagt. Efter undersøgelserne på stedet var afsluttet, blev de to køretøjer fjernet, og vejen kunne genåbnes omkring kl. 17.00. Der blev rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den afdøde, som skal klarlægge, om han var påvirket under kørslen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0