AnnonceLuk annonce
350.000 kr. fra fond til Havnsø Lokalråd

26-09-2018

Havnsø Havn. Havnsø Lokalråd har netop modtaget 350.000 kr. fras fond til ny badebro, omklædningsrum og sauna.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Havnsø Lokalråd har netop fået 350.000 kr. fra Nordea-fonden til et projekt, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet langs kystområdet samt på havnen i Havnsø.

50 lokale initiativer forskellige steder i Danmark får i alt 25,5 mio. kr. fra Nordea-fondens kystpulje, herunder Havnsø Lokalråd, der har modtaget 350.000 kr. Det betyder, at de nu kan gå i gang med et projekt, der har været på tegnebrættet siden foråret 2018.

Dette projekt giver mulighed for, at alle kan deltage i fællesskabet omkring Havnsø Havn, ligesom det også udvider anvendelsesmulighederne af hele området og tilgodeser flere interesser i området,” siger formand Kristian Olsen.

Lokalt fællesskab

Med projektet håber Havnsø Lokalråd således, at kunne udvikle og bidrage til det lokale fællesskab langs kysten i Nekseløbugten.

”Indtil nu har der været meget begrænsede bademuligheder ved Havnsø Havn - det bliver nu, med et slag udvidet, så børn, unge, voksne og ældre alle har mulighed for at deltage. Ydermere åbner det op for, at kajakroere og dykkere kan benytte vestmolen på Havnsø Havn, og efter en tur i baljen kan man få varmen igen i saunaen,” siger Kristian Kallenbach fra Havnsø Lokalråd.

Fakta om kystpuljen

I første runde har fonden blandt 101 indsendte ansøgninger uddelt 25,5 mio. kroner til 50 projekter. Nordea-fonden uddeler i alt 50 mio. kroner ad to omgange udvalgt blandt i alt 308 ansøgninger. Primo november offentliggøres støttemodtagere fra anden og sidste uddelingsrunde: her skal vælges mellem 207 ansøgninger. Ansøgningsfristen er udløbet.

Om Nordea-fonden

Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler fonden ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. Fonden uddeler også legater til studieophold i udlandet og tilbyder legatboliger til internationale kapaciteter. Se mere på nordea-fonden.dkKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0