35-års jubilæum fejres med godt tilbud til kunderne

Anne Jørgensen, indehaver af Skoringen i Kalundborg, kan fejre 35-års jubilæum som selvstændig skohandler. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den 1. august er det 35 år siden Anne Jørgensen, indehaver af Skoringen i Kordilgade, sprang ud som selvstændig erhvervsdrivende. Jubilæet fejres med gode tilbud til kunderne.

Selv om Anne Jørgensens far Curt Jespersen drev skobutik i Kalundborg i mange år lå det ikke lige i kortene, at Anne skulle overtage forretningen, derfor kom hun i lære på apoteket, men der gik ikke lang tid før Anne Jørgensen indså at det nok ikke lige var hende. lærlingekontrakten blev opsagt og i stedet kom hun i lære i en skobutik i Slagelse, senere gik turen over Lyngby inden Anne d. 1. august 1986 startede sin egen skobutik i Jyderup. Det er nu 35 år siden.

”Skoringen var dengang en indkøbsforening, men hvor hver butik havde sit eget navn, så den butik jeg åbnede i Jyderup, blev faktisk den første i Danmark som hed Skoringen, og senere kom forretningen i Kalundborg så til med samme navn,” fortæller Anne Jørgensen, som fem år senere overtog forældrenes forretning i Kordilgade og flyttede ind i de lokaler i Kordilgade 36 hvor Skoringen i dag har til huse.

Meget har ændret sig siden Anne Jørgensen åbnede sin første forretning for 35 år siden, men de gamle tider med mere service til kunderne er ved at vende tilbage.

”Dengang servicerede man kunderne, senere blev kunderne nærmest sure hvis man henvendte sig til dem som gik og kiggede i forretningen, men vi kan mærke at det vender nu, kunderne vil gerne have råd og vejledning, og vi er her jo for at vejlede kunderne og vil gerne havde dem til at prøve skoene uden de er tvunget til at købe, det vi skal overleve på i dag, er servicen, det kan man ikke få i en netbutik,” siger Anne Jørgensen.

35-års jubilæet fejres med gode tilbud til kunderne. I Skoringens outletafdeling kan alle sko købes til halv pris i forhold til normalprisen i hele denne uge, og på lørdag d. 30. juli kan kunderne få 20% rabat på alle varer i Skoringen på nær enkelte udvalgte mærker.

Del