AnnonceLuk annonce
33-årig involveret i dødsulykke

23-04-2021

En 33-årig mand fra Kalundborg var torsdag aften involveret i en dødsulykke i Køge. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kort efter klokken 18.30 torsdag aften omkom en ung kvindelig cyklist ved en højresvingsulykke med en lastbil i det lysregulerede kryds Nørre Boulevard / Københavnsvej i Køge. Manden der første lastbilen er en 33-årig mand fra Kalundborg.

Torsdag aften blev en ung kvinde i 20’erne på cykel dræbt i en højresvingsulykke i Køge. Lastbilen, der drejede til højre, blev kørt af en 33-årig mand fra Kalundborg. Ifølge vidner, holder både cyklist og lastbil for rødt lys på Nørre Boulevard i retning ud af byen, da der bliver grønt, drejer lastbilen til højre ad Københavnsvej mod nord, mens cyklisten fortsætter ligeud, fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi.

”Kvinden kommer ind under lastbilen, og bliver efterfølgende kørt til Køge Sygehus, hvor man desværre ikke kan redde hendes liv. Der er tale om en kvinde i 20'erne fra udlandet med fast ophold i Danmark. Vi har fået fastslået hendes identitet, men der er pårørende i udlandet, der endnu ikke er blevet underrettet, og derfor kan vi ikke på nuværende tidspunkt oplyse mere. Lastbilen blev ført af en 33-årig mand fra Kalundborg, der efterfølgende var meget påvirket af situationen. Han var ikke påvirket af hverken alkohol eller stoffer, og havde kørekort m.m. i orden. Men han var selvfølgelig dybt chokeret, og man var nødt til at hjælpe med at få lastbilen bugseret væk fra ulykkesstedet,” fortæller Martin Bjerregaard, og fortsætter: ”Vores bilinspektør skal nu tjekke, om lastbilen har haft de spejle, som den skal have og ligeså, om spejlene var indstillet korrekt m.m."


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0