AnnonceLuk annonce
31-årig fængslet i røverisag fra Kordilgade

24-08-2020

Politiet var massivt til stede i forbindelse med det voldsomme røveri. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En 31-årig mand er nu også sigtet for at have været med til at gennemføre det særdeles voldsomme røveri i Kalundborg den 11. august mod en 41-årig mand.

En aftale om betalt sex for 1.500 kroner mellem en 41-årig mand og en 19-årig kvinde, endte med et væbnet røveri mod den 41-årige mand i en baggård til Kordilgade 75 den 11. august om aftenen.

Her ville røverne have de 1.500 kroner, og krævede samtidig mandens telefon. Da han ikke ville udlevere telefonen, blev han overfaldet af kvinden, der skubbede ham omkuld, slog ham med en kniv og skar ham i ansigtet. Her fik han en 15 centimeter lang og to centimeter dyb flænge, som dog ikke var livstruende.

Den 19-årige kvinde blev anholdt kort efter røveriet, og har siden den 12. august siddet varetægtsfængslet i sagen.

Endnu en person er nu blevet varetægtsfængslet i sagen om det voldsomme røveri og knivstikkeri, skriver TV Øst.

Den nu varetægtsfængslede mand er 31 år gammel, og politiet mener, at han sammen med den 19-årige stod bag røveriet mod den 41-årige. Politiet leder desuden efter endnu en mand i sagen.

Retsmødet er afholdt for lukkede døre og der er nedlagt navneforbud i sagen.

Både den 19-årige kvinde og den 31-årige mand er sigtet for røveri og vold af særlig grov karakter. De nægter sig begge skyldige i sigtelsen. De er begge varetægtsfængslet frem til d. 8. september.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0