AnnonceLuk annonce
300 frivillige sørger for at 1800 kan spille fodbold

08-06-2019

Masser af hygge og liv på boldbanerne i Munkesøen i forbindelse med Lions Cup 2019. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

For 37. gang afvikler forældreforeningerne i KGB og RGI, Lions Cup i pinsen. 300 Frivillige sørger for at det store stævne kan lade sig gøre.

Hele pinsen har Kalundborg besøg af 1800 fodbold piger og drenge, som deltager i Lions Cup 2019. Faktisk er det 37. gang at de to forældreforeninger fra KGB og RGI står bag det store fodboldstævne, som samler deltagere fra store dele af landet. 1830 deltagere fordelt på 138 fodboldhold, spiller fodbold i henholdsvis Munkesøen og på banerne ved Røsnæshallen.

Det er faktisk kun muligt at afvikle så stort et stævne hvis der er en masse frivillige som hjælper til, og til Lions Cup 2019 er lige omkring 300 frivillige i gang over de tre dage stævnet varer.

Og lige netop at få samlet så mange frivillige kan være noget af en opgave, og derfor har de to forældreforeninger opfordret forældrene fra de to Kalundborgklubber til at melde sig.

”Det er en udfordring at få besat de mange vagter i forbindelse med stævnet, i år har vi ligesom opfordret forældrene som selv har børn der deltager, at vi har en forventning om at de tager minimum en vagt af fire timer, det er trods alt for deres skyld at vi laver arrangementet, men det er trods alt lykkedes at få besat de mange vagter,” fortæller Rene Kristensen, som er med i styregruppen for det store arrangement.

Og med alle vagter besat spiller arrangementet fuldstændigt. Masser af fodbold piger og drenge samt rigtigt mange forældre hyggede sig på boldbanerne i Munkesøen da TV-Kalundborg kikkede forbi lørdag eftermiddag.

Alle steder var der børn og voksne, siddende på græsset for at snakke taktik inden næste kamp. Et andet sted bliver en stor kage skåret ud i stykker, mens andre spiser den medbragte mand, eller den mad som er købt i et af madteltene på pladsen, og så var der selvfølgelig gang i en lang række af fodboldkampe på alle baner, det er trods alt det som det hele handler om.

Herredsåsen som madcentral

Uden mad og drikke duer fodboldspillerne ikke, og lige netop maden er en kæmpe opgave for de frivillige.

De tidligere år har bespisningen foregået på Kalundborg Gymnasium, men på grund af ombygning er det flyttet til Skolen på Herredsåsen.

”Det er klart det giver nogle nye udfordringer når vi flytter hele bespisningen, men fordelen ved at være her på Herredsåsen er, at der er et rigtigt køkken med både vaske og opvaskemaskiner,” siger Rene Kristensen.

Maden til de mange deltagere er for fjerde år i træk leveret fra Meny Kalundborg.

Mange af deltagerne til Lions Cup 2019 overnatter på henholdsvis Skolen på Herredsåsen og på Rynkevangskolen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0