AnnonceLuk annonce
300 blev forkælet med dejlig vin og god mad

09-06-2018

Der var trængsel og rigtigt dejligt varmt til Meny Gourmet Festival. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Gourmet Festival lørdag eftermiddag blev en succes selv om det blev en meget varm affærre i sommervejret.

300 havde sikret sig billet til Meny Gourmet Festival lørdag eftermiddag. En eftermiddag med rigtigt mange gode vine og smagsprøver på en lang række af det bedste fra de forskellige afdelinger i Meny Kalundborg.

25 forskellige stande, de 15 med vin, øl og spiritus, det hele bundet sammen af Carsten Kronborg, vinchef i Mwine, som er Meny Kalundborgs store vinafdeling, og slagtermester Jonas Kristensen.

Meny har flere gange afholdt et gourmetarrangement i selve madmarkedet på Nørre Alle, men den store Gourmet Festival havde man valgt at flytte til Terminalen på Stejlhøj.

”Vi har flere kunder som har efterspurgt at vores gourmet arrangementer blev afholdt en lørdag hvor man ikke skal op på arbejde dagen efter, og da vi ikke bare kan lukke hele forretningen lørdag til middag, bliver arrangementet afholdt her i Terminalen, der er væsentligt mere arbejde i det for os, men det ser ud til at være en succes med stor opbakning, og så evaluerer vi bagefter,” fortæller købmand Peter Egebæk.

En helt ny VM grillpølse

I forbindelse med Gourmet Festivallen præsenterede slagterafdelingen en helt ny VM grillpølse, som der var smagsprøver på, og der er ingen tvivl om at den bliver et hit, den er bare rigtig go’.

Selv om der var stegende hedt på Terminalen, var der en god og hyggelig stemning, hvor de mange mad-arbejdere fra Meny, sammen med leverandører, fik skabt en oplevelse for gæsterne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0