AnnonceLuk annonce
3 x maraton for 10. gang

19-06-2019

Det er 10. gang at 5 Tårns Motion afvikler Triple Maraton. Arkivfoto: Jens Nielsen

kontakt@tv-kalundborg.dk

For 10. gang kaster en flok løbere sig over Triple-løbet i 5 Tårns Motion, som går ud på at løbe halvmaraton eller marathonløb tre eller flere dage i træk.

En del svenske deltagere har været med flere gange, og Henning Schmitz og Tanja Theunißen fra LC Duisburg i Tyskland, der er på sommerferie på Røsnæs, har hørt så meget godt om løbet, at de også kaster sig ud i udfordringen med at løbe henholdsvis tre maraton og halvmaraton fredag, lørdag og søndag, inden det bliver tid til at nyde det danske sommervejr og Sankt Hans bål.

Der er en speciel tripple-medalje til både halvmaraton og maratonløberne, når de efter samlet 9-15 timer har kæmpet sig igennem 126,50 km eller det halve, ligesom der er en stor pokal til nr. 1 dame og herre på begge de lange distancer efter tre gennemførte dage.

Der skal også være lidt for dem, der ikke løber helt så langt, eller kun har lyst til at løbe halvmaraton eller maraton en eller to dage. Derfor er det også muligt at løbe eller gå 5 eller 10 km om lørdagen.

Fredag aften er der mulighed for løbevenlig aftensmad til løberne, som skal ud på en ny tur kun et halvt døgn efter første tur som starter kl. 17 om fredag. Om lørdagen går starten kl. 10, når løberne har fået sig en god nats søvn og lidt restitution. Til løbet om søndagen er der lidt flere timer til at restituere i, fordi maratonløberne her også begynder kl. 10. Både lørdag og søndag er der hygge omkring grillen, når løberne kommer i mål. 

Der løbes på den velkendte 5,27 km triple-rundtursrute med start fra 5 Tårns Motions klubhus i Ellinglund, ad Gl. Røsnæsvej og langs fjorden og Gisseløre, og der er tidtagning med armbåndschip. Tilmelding på 5taarnsmotion.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0