AnnonceLuk annonce
3 mænd fra Kalundborg dømt for salg af narko og afpresning

28-06-2019

Foto: Rigspolitiet.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Tre mænd fra Kalundborg blev i denne uge idømt sammenlagt 2 år og 11 måneders ubetinget fængsel for salg af narko og afpresning, ved Retten i Holbæk.

Efter borgerklager indledte Specialpatruljen i Midt- og Vestsjællands Politi i februar 2019 en efterforskning mod nogle personer i Kalundborg, der angiveligt solgte hash og kokain i lokalmiljøet.

Den 21. februar 2019 slog politiet til mod flere adresser i Kalundborg, og tre mænd på henholdsvis 19, 21 og 22 år blev anholdt. På deres adresser blev der fundet både kokain, hash og regnskaber. De tre mænd blev fremstillet i grundlovsforhør dagen efter, den 22. februar, og de har siddet varetægtsfængslet siden.

Politiets efterforskning viste, at de havde stået for et relativt omfattende salg af såvel hash som kokain til en større personkreds i lokalmiljøet, og at de i øvrigt havde afpresset nogle andre unge, der ikke kunne betale den narkogæld, som de havde oparbejdet.

I tirsdags, den 25. juni 2019, blev den 21-årige og den 22-årige ved en tilståelsessag idømt henholdsvis 1 år og 11 måneders ubetinget fængsel. Begge blev løsladt til senere afsoning af reststraffen. Torsdag den 27. juni 2019 blev den 19- årige idømt 1 års ubetinget fængsel. Han blev ligeledes løsladt til senere afsoning.

Politiet har i forbindelse med efterforskningen identificeret flere af de – primært unge – personer, der har købt stoffer af de dømte. De kan senere forvente at blive kontaktet, og sigtet for køb af narkotika.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0