AnnonceLuk annonce
3 X Ja til elbiler og den grønne omstilling

07-05-2019

De tre lokale folketingskandidater, fra venstre, Jeppe Hedegaard Sørensen (B), Jonas Ghiyati (SF) og Jesper Wienmann Hansen (K), er klar til en snak om elbiler og grøn omstilling nu på lørdag. Foto: Jens Nielsen

Tre lokale folketingskandidater sætter fokus på elbiler og den grønne omstilling nu på lørdag. Det foregår i samarbejde med Hans Frederiksen A/S og Meny Kalundborg.

De tre lokale folketingskandidater, Jonas Ghiyati (SF), Jesper Wienmann Hansen (K) og Jeppe Sørensen (B), som alle bor i Kalundborg Kommune, er gået sammen for at vise Kalundborg, at klimaet er et meget vigtigt emne i valgkampen.

”Vi skal tro på at vi kan stille om til at være et bæredygtigt samfund,” siger de tre politikere.

I samarbejde med autoforhandler Hans Frederiksen A/S i Kalundborg, inviterer de på en tur ind i fremtiden med prøveture og politisk snak. Arrangementet foregår ved Meny Kalundborg på Nørre Alle.

At kigge på og prøvekøre elektriske biler, er en god måde at sætte fokus på den grønne omstilling. Elbiler er en af nøglestenene, til at gøre Danmark CO2 neutralt, da de kan bruge vores grønne strøm. De tre lokale kandidater vil være til stede med flere partifæller, klar til at svare på grønne og andre spørgsmål.

Hans Frederiksen A/S stiller op med flere forskellige bud på fremtidens elbiler. Bilerne skal prøvekøres af kandidaterne og alle der ellers har lyst. Kan man ikke nå det på dagen, så kan man få en aftale med Hans Frederiksen A/S om en prøvetur.

Arrangementet foregår hos Meny Kalundborg nu på lørdag d. 11. maj mellem kl. 10 og 13, hvor sælgere fra Hans Frederiksen A/S er klar til at fortælle om elbiler, mens der kan snakkes politik med de tre lokale folketingskandidater.

Hans Frederiksen A/S stiller op med en Renault elbil, samt tre biler fra Hyundai, henholdsvis en elbil, en hybrid og en plugin.

Som sidegevinst med eventen, så vil de tre lokale kandidaterne også gerne vise, at deres partier kan arbejde sammen på tværs, når det gælder. Skal man løse de store udfordringer, så mener de tre, at der skal samarbejdes bredt i et kommende folketing.

“Den grønne dagsorden er vigtig for Danmark og verden. Det kræver bredt samarbejde både nationalt og internationalt. Vi vil gerne starte det op helt lokalt og tage det gode samarbejde med os ind i Folketinget,” siger Jesper Wienmann Hansen (K).

“Vores børn og unge kræver handling nu. Alle partier bør lytte til dem og samarbejde om at løse klimaudfordringer. Når vi sætter fokus på Elbiler, er det fordi vi gerne vil sætte udfasning af kul og fossilbrændstof på dagsorden. transportbranchen er en af de største syndere, når det drejer sig om CO2 udslip. Derfor er det også et godt sted at starte,” supplerer Jonas Ghiyati (SF)

”Vi skal have ambitionerne helt op i gear, når det gælder den grønne omstilling. Over de de sidste 30 år, kan man nu se en markant stigning i temperaturen på jorden, og det gør mig bekymret for hvilken verden, jeg giver videre til mine børn og børnebørn. Vi kan starte med 1 mio. elbiler i 2030,” slutter Jeppe Sørensen (B)Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0