AnnonceLuk annonce
28-årig svømmede fra Samsø til Røsnæs

26-08-2019

Matias Jensen gik i land ved Røsnæs Fyr efter en svømmetur på 17 km. Privatfoto

Af Jens Nielsen

28-årig ambulanceredder og far svømmede 17 km fra Samsø til Røsnæs, for en god sag.  
 
Lørdag sidst på eftermiddagen gik 28-årige Matias Jensen fra Slagelse, i land ved Røsnæs Fyr, efter en lang svømmetur på hele 17 km.

Turen startede lørdag morgen i Ballen på Samsø og sluttede otte timer senere på Røsnæs, en svømmetur arrangeret for at sætte fokus på den stigende forurening af kyster og hav, og som Plastic Change Agent for Plasticchange.dk.

”Jeg er rigtig glad for havet og kysterne omkring os, som jeg bruger flittigt som svømmer men også på mit SUP eller bare på stranden med min familie. Som far til en lille pige på 1½ år, som allerede nu er meget glad for vand, bekymrer jeg mig naturligvis for, hvordan fremtiden vil blive, hvis ikke vi seriøst gør noget nu og sætter ind med ændring af vores forbrugsvaner”, udtalte Matias Jensen inden turen startede.

Undervejs på turen blev langdistancesvømmeren ledsaget af en følgebåd, der udover at skulle passe på ham, også samlede skrald op fra havet. Båden var bemandet af sundhedsfaglige personer og en kollega til Matias.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
14006